vařit v hrncích a
postupně jsem postavil několik
domovarnických pivovarů, každý lepší než ten předchozí. Ale
pořád to nebylo ono – chtěl
jsem se posunout dál a vařit na
skutečném profesionálním zařízení.
Na trhu ale...
takové zařízení
nebylo. Bylo buď příliš velké a
drahé, nebo neumělo to, co
jsem od něj potřeboval. A tak
jsem se rozhodl, že si vytvořím
vlastní profesionální pivovar.
Spojil jsem se...
s dalšími domovarníky, sdíleli jsme zkušenosti a vytvořili první koncept
varny, která by byla cenově
dostupná a zároveň profesionální
Dnes už to...
není jen varna – je to
celý pivovar. Vytvořil jsem
systém pro minipivovary, restaurace a domovarníky.
A to nejdůležitější?
Vyvinul jsem systém pro sebe – tak, aby
fungoval přesně podle mých potřeb. Dnes na něm vařím ve vlastním minipivovaru.